ბრიტანეთის საბჭოს პროგრამის ,,შემოქმედებითი ნაპერწკალი“ ფარგლებში ძალიან მალე იდეათონი აიღებს სტარტს / AN IDEATHON IS SCHEDULED TO KICK OFF SOON UNDER THE BRITISH COUNCIL “CREATIVE SPARK” PROGRAM

თუ ხარ მეწარმეობით დაინტერესებული სტუდენტი და გინდა საკუთარ სტარტაპ იდეაზე მუშაობა, მაშინ იდეათონი სწორედ შენთვისაა.

მოკლე, ინტენსიური შეხვედრები საშუალებას მოგცემს სწორად დაგეგმო და წარმართო იდეების გენერაციის პროცესი და მოახდინო შენი სტარტაპ იდეის ფორმირება.

იდეათონის ფარგლებში ბრიტანელი და ადგილობრივი კვალიფიციური მენტორების დახმარებით დაეუფლები გუნდური მუშაობის პრინციპებს და გამოიმუშავებ პრობლემის გადაჭრაზე ორიენტირებულ უნარ-ჩვევებს.

იდეათონი გაიმართება ბრიტანეთის საბჭოს პროგრამის ,,შემოქმედებითი ნაპერწკალი: სამეწარმეო განათლების პროგრამა უმაღლესი სასწავლებლებისთვის “ ფარგლებში ბრიტანული Advantage Creative-ის, აკაკი წერეთლის სახელმწიფო უნივერსიტეტის, საქართველოს ეროვნული უნივერსიტეტი SEU-ს, თბილისის სახელმწიფო სამხატვრო აკადემიის, კრეატივ სოლუშენის (Creative Solution), საქართველოს ტექნიკური უნივერსიტეტისა და შემოქმედებითი საქართველოს (Creative Georgia) თანამშრომლობით.

ვის შეუძლია მონაწილეობის მიღება?

სტუდენტს ან კურსდამთავრებულს შემდეგი უმაღლესი საგანმანათლებლო დაწესებულებიდან:

• აკაკი წერეთლის სახელმწიფო უნივერსიტეტი;
  • საქართველოს ეროვნული უნივერსიტეტი SEU;
  • თბილისის სახელმწიფო სამხატვრო აკადემია;
  • საქართველოს ტექნიკური უნივერსიტეტი.

როგორ მივიღოთ მონაწილეობა?

• მონაწილეობის მიღება შესაძლებელია ინდივიდუალურად ან გუნდურად;
  • თუმცა, პროექტის ფარგლებში აუცილებელია მოხდეს გუნდების ფორმირება.

სად გავიაროთ რეგისტრაცია?

სამუშაო ენა:

• ქართული-ინგლისური;

(ინგლისური ენის ცოდნა საკომუნიკაციო დონეზე სავალდებულოა)

რეგისტრაციის საბოლოო ვადა:

• 10 მარტი;

კონტაქტი:

• შეკითხვების შემთხვევაში მოგვწერეთ: miranda.kavadze@atsu.edu.ge

If you are a student, taking interest in entrepreneurship and wishing to work on your own start-up idea, then, the Ideathon seems right for you.

Short and intensive meetings will help you with arranging and directing your idea generation process in the right manner, as well as giving shape to your start-up ideas.

Through the assistance of British and local professional mentors, you will acquire teamwork principles as well as developing the problem-solving skills under the Ideathon.

The Ideathon will be held as part of the British Council Creative Spark: Higher Education Enterprise Program and in partnership with Advantage Creative, Akaki Tsereteli State University, Georgian National University SEU, Tbilisi State Academy of Arts, Creative Solution, Georgian Technical University and Creative Georgia.

Eligibility criteria for participation:

Students or graduates from one of the following educational institutions are eligible for participation:

• Akaki Tsereteli State University, Georgian National University SEU, Tbilisi State Academy of Arts and Georgian Technical University;

How to participate:

• Participation is allowed both individually or in groups. However, the project requires the formation of groups;

Where to get registered:

Working language(s):

• Georgian and English languages;
  • Command of English at a conversational level is a must.

Deadline for registration:

• March 10;